Page content

Over ons

PARTEQ is meer dan zes jaar geleden opgericht door drs. Pieter Bas Jansen RB. Naast de reguliere jaarrekeningen en belastingaangiften, ondersteunt PARTEQ ondernemers in het stellen van juiste financiële doelen. Met PARTEQ als partner, zult u continu betere financiële en fiscale inzichten verkrijgen, waardoor u effectief kunt inspelen op de groeimogelijkheden van uw onderneming.  Alle ervaringen die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan, gebruiken wij om u als ondernemer mee te laten profiteren. Het boek De Geldmachine en de blogs zijn hier een voorbeeld van.

Als financieel econoom ben ik, Pieter Bas Jansen, aan mijn missie begonnen om ondernemend Nederland een stap verder te brengen. Omdat ondernemers graag zo weinig mogelijk belasting betalen, heb ik ook een opleiding tot Belastingadviseur gevolgd en afgerond. Hierdoor zijn wij aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. In augustus 2018 ben ik gevraagd om één dag per week docent fiscaal recht te worden.

Vandaag de dag hebben al meer dan 200 bedrijven hun vertrouwen uitgesproken als klant bij PARTEQ. Onze klantenportefeuille bestaat uit MKB-bedrijven tot aan 100 personeelsleden.

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 020-2612844 of mailen naar info@parteqfinance.com.