Page content

Over ons

PARTEQ is meer dan zes jaar geleden opgericht door drs. Pieter Bas Jansen RB. Naast de reguliere jaarrekeningen en belastingaangiften, ondersteunt PARTEQ ondernemers in het stellen van juiste financiële doelen. Met PARTEQ als partner, zult u continu betere financiële en fiscale inzichten verkrijgen, waardoor u effectiever kunt inspelen op de groeimogelijkheden van uw onderneming.  Alle ervaringen die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan, gebruiken wij om u als ondernemer mee te laten profiteren. Het boek ‘De Geldmachine’ en onze blogs zijn hier een voorbeeld van.

Als financieel econoom ben ik, Pieter Bas Jansen, aan mijn missie begonnen om ondernemend Nederland een stap verder te brengen. Omdat ondernemers graag zo weinig mogelijk belasting betalen, heb ik ook een opleiding tot Belastingadviseur gevolgd en afgerond. Hierdoor zijn wij aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

Vandaag de dag hebben al meer dan 170 bedrijven hun vertrouwen uitgesproken als klant bij PARTEQ. Onze klantenportefeuille bestaat uit MKB-bedrijven tot aan 50 personeelsleden.

Bij PARTEQ specialiseert iedereen zich. De beschermde titels die daarbij horen, bewaken de kwaliteit van onze diensten.

Wilt u dit ervaren? Neem dan contact met ons op!