Online training meer winst maken!

Leer de geheimen over het opzetten van een winstgevend bedrijf, zodat u kunt genieten van uw vrijheid

"Toen ik in 2011 mijn bedrijf oprichtte, dacht ik te weten hoe een bedrijf moet worden gerund, maar dat viel flink tegen. Ik werkte zes dagen per week van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en hield nauwelijks geld over. Ik nam opdrachten aan, omdat ik het geld nodig had. Ook als ik het niet leuk vond.

Nu, zes jaar later, weet ik precies hoe ik dat had kunnen voorkomen.


Wat was de beste prijs?

Moest ik uurtarieven rekenen?


Als ik toen het antwoord op deze en andere vragen had geweten, had ik veel eerder genoten van mijn vrijheid als ondernemer.


Nu ik het antwoord ken, deel ik mijn eigen tijden in, werk ik vier dagen per week en neem ik alleen opdrachten aan omdat ze leuk zijn. En dat terwijl mijn winst steeds verder stijgt!

En dat kunt u ook! De fouten die ik heb gemaakt, kunt u voorkomen. Daarom is het mijn missie om ondernemers te ondersteunen in het runnen van hun bedrijf en te zorgen dat ook zij van hun vrijheid kunnen genieten."


Werkt u te hard voor weinig geld? Dan is deze online training meer winst maken voor u gemaakt!

"Wat ik kan, kan iedereen! En beter!"

- Pieter Bas Jansen -

"Om te zorgen dat uw bedrijf sneller groeit dan dat van mij, heb ik alleen mijn succesvolle strategieën verwoord in dit video abonnement. Iedere week ontvangt u een nieuwe tip. Bij iedere tip leg ik uit hoe ik dit heb toegepast, wat mijn resultaat was en hoe ook u dit kunt bereiken. Zo heb ik door het toepassen van slechts één tip, mijn winst binnen negen maanden verhoogd met € 20.000! Deze extra winst heb ik ieder jaar. Wilt u dat ook?"


De voordelen:

  • Maak meer winst!
  • Bepaal de juiste prijs voor uw product/dienst!
  • Hoeveel winst heeft u minimaal nodig om een gezond bedrijf te runnen?
  • Bepaal welke diensten u niet meer moet aanbieden!
  • Zo bouwt u een stabiel inkomen op!

30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie!

Bent u niet tevreden over de inhoud? Laat het binnen 30 dagen weten en u ontvangt uw geld terug. U heeft daar geen goede reden voor nodig!

Dit vinden enkele ondernemers van de training:

"Pieter Bas heeft veel kennis in zijn leven opgedaan. Hij heeft deze kennis niet alleen gebonden, in een mooi, leesbaar en zeer bruikbaar boek, maar ook in een training die je thuis kan uitvoeren. In dit online-programma, legt Pieter Bas in simpele stappen uit hoe je van kleine ondernemer op een hoger niveau komt en je dromen kunt verwezenlijken. Hij maakt je bewust van waar je op dit moment staat in je bedrijf, zodat je daadwerkelijk stappen kunt zetten in de richting die je voor ogen hebt.

Ik kan je deze online training van harte aanbevelen."

Rozanne van Heiningen - roosdansverhalen.nl

"Ondernemen voor mij en waarschijnlijk voor vele anderen is een enorme uitdaging. De video’s worden op zo’n manier uitgelegd dat accounting voor mij gewoon leuk wordt. Duidelijk en begrijpelijke taal. Onderwerpen die ook gelijk toe te passen zijn. Een goede informatieve serie video’s die voor iedere ondernemer aan te raden is. Net als zijn boek, zit Pieter Bas er weer bovenop om het ondernemen leuker en aantrekkelijker te maken."

Philippe Gallois - DimaKookvoordeel.nl

"Met deze video's heb je een praktisch en direct toe te passen stappenplan in handen naar meer winst en het maximale uit je bedrijf halen. De cijfers van je bedrijf zijn super belangrijk, maar persoonlijk vond (!) ik het niet altijd even leuk om er mee bezig te zijn. De to the point video's van Pieter Bas met handige en begrijpelijk uitgelegde tips maken dat ik cijfers zowaar leuk begin te vinden. Met gepaste humor tussendoor deelt hij een bulk kennis en middels persoonlijke ervaringen vanuit zijn eigen bedrijf wordt een en ander extra verduidelijkt. Een absolute aanrader als je serieus met je bedrijf bezig bent en wilt groeien!"

Imke van Kuppeveld - wereldsleven.nl 

Inhoud van de online training meer winst maken:

Winst verhogen

Lukt het niet om de winst te verhogen? En levert dat geldstress op? Dat is nu niet meer nodig! Het is gemakkelijk om uw winst te verhogen, als u weet hoe het moet. In dit onderdeel leg ik uit welke strategieën u kunt gebruiken om meer winst te maken.


U leert:

- Wat de juist prijs voor uw dienst is

- Op welke diensten u wel en niet moet focussen

- Hoe u meet wat de beste doelgroep is

- Of u moet focussen op de winst of de omzet

- Hoe belangrijk hogere winstmarges zijn

- Een stabiel inkomen op te bouwen

- Minder hard te werken en meer te verdienen

Meer klanten binden

Weet u niet hoe u meer klanten vindt? En lukt het daardoor niet om uw inkomen te laten groeien? Dan is dit de oplossing!

De afgelopen zes jaar heb ik mijn omzet met minimaal 30% per jaar verhoogd. Hiervoor heb ik strategieën gebruikt die u ook kunt gebruiken. Daarom leg ik in deze training uit, hoe ik dit gedaan heb en hoe u dit ook kunt doen!

 

In dit onderdeel leert u:

- Waar u nieuwe klanten vindt

- Investeren in de juiste netwerken

- De do's en dont's van koud bellen

- Hoe en waarom een blog werkt

- Hoe u een mailing list opbouwt en de groei versnelt

- Hoe mond-tot-mond reclame veel sneller gaat

Meer geld op uw bankrekening

Nu wordt het pas echt interessant. Uw winst neemt toe, u vindt meer klanten en u verdient meer geld. Ondernemen wordt makkelijker en leuker, maar de kans is groot dat u al uw geld weer uitgeeft. Daarom leg ik in dit onderdeel uit hoe men op een desastreuze manier met geld omgaat en vooral hoe u dit beter kunt doen! 


U leert:

- Hoeveel geld u opzij zou moeten zetten om financieel onafhankelijk te worden

- Hoe schulden zo snel mogelijk afgelost worden

- Hoe u ontspannen met pensioen kunt gaan

- Hoe u vervroegd met pensioen kunt gaan

Wat zijn de beste investeringen?

Om financieel onafhankelijk te zijn en ontspannen met pensioen te kunnen gaan, is het van belang geld opzij te zetten en dat geld te investeren. Maar hoe doet u dat? 


In dit onderdeel leert u:

- In welke producten u kunt investeren

- Hoe u een hoog rendement behaalt, met een zo laag mogelijk risico

- Hoe u kunt investeren op de beurs

- Wat het nut is van obligaties en wanneer u die koopt

- In welke BV's u kunt investeren

- Hoe u geld kunt onderbrengen bij een pensioenverzekeraar

- Nieuwe vormen van passief inkomen kennen

FAQ

Wat krijg ik als ik deze training bestel?

- Iedere week ontvangt u een nieuwe tip in de vorm van een video en een bijbehorend document waarmee u direct uw bedrijf kunt verbeteren.

Hoe lang duurt de training?

- De training duurt 12 weken. Daarna ontvangt u automatisch de andere trainingen: 'meer klanten binden', 'meer geld op uw bankrekening' en 'wat zijn de beste investeringen'. Uiteraard ontvangt u geen verrijkende tips meer als u het abonnement opzegt.

Hoe lang duurt de training als ik niet opzeg?

De training loopt zolang u wilt. Als u niet opzegt, blijft de training doorlopen. U blijft dan toegang hebben tot alle documenten en video's. 

Wanneer kan ik het abonnement opzeggen? 

- U kunt het abonnement iedere maand opzeggen

Voor wie is deze training bedoeld?

- De training is ontwikkeld voor ZZP-ers die vastlopen met het verhogen van hun winst

Hoe werkt de 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie?

- Als u niet tevreden bent en dit binnen 30 dagen aangeeft, krijgt u uw geld terug. U hoeft hier geen goede reden voor te hebben. 

Is de prijs exclusief btw?

- Ja, de prijs is exclusief 21% btw. Bent u btw ondernemer? Dan kunt u de btw terugvragen bij de Belastingdienst. U kunt deze training op de zaak zetten.

Tijdelijke bonus!

Bestel nu het video abonnement en ontvang gratis het boek De Geldmachine (t.w.v. € 20,95)! Wij betalen de verzendkosten.

De prijs? Laat uw winst stijgen voor slecht € 59 (excl. BTW) per maand!


30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie!

Bent u niet tevreden over de inhoud? Laat het binnen 30 dagen weten en u ontvangt uw geld terug. U heeft daar geen goede reden voor nodig.