Page content

Voorbeelden van passief inkomen

Passief inkomen kan op meerdere manieren worden verdiend. U kunt denken aan een blikjesautomaat, waarmee u frisdrank verkoopt. Maar wellicht is het interessanter om te denken aan een e-book. Het schrijven kost eenmalig veel werk, maar het e-book kan daarna vaak worden verkocht, zonder dat er nieuwe boeken geprint moeten worden. Hierdoor zijn de winstmarges hoog. Wat zijn andere voorbeelden van passief inkomen?

Ook kunt u denken aan het verkopen van licenties. Dat is een van de manieren waarop Bill Gates rijk is geworden. Hij heeft zijn software niet verkocht, maar de licentie ervan.

Ook het ontwikkelen van een app, kan een hoog passief inkomen opleveren. Ontwikkel een app en verdien geld met de verkoop van de app én ontvang geld zodra advertenties in uw app worden getoond.

 

Andere voorbeelden van passief inkomen zijn:

Het maken van reclame voor anderen

Het verkopen van Abonnementen  

Verkoop van audio opnames

Beleggen op de beurs

Geld uitlenen tegen rente

Investeren in bedrijven

Het verhuren van vastgoed

Welke vorm van passief inkomen heeft uw voorkeur? Heeft u geld dat u kunt investeren, zodat u op een eenvoudige manier passief inkomen kunt genereren, of heeft u weinig startkapitaal en stopt u liever veel tijd in het ontwikkelen van een product? Beide varianten leveren een goed inkomen op.

Comment Section

0 reacties op “Voorbeelden van passief inkomen

Plaats een reactie


*